Dat ik nog steeds vlinders in m’n buik krijg bij het zien van m’n ex zal jullie niet verbazen. Ik denk dat iedereen dat wel heeft… bij die ene ex. Well… Deze heeft bij mij de snaar altijd goed geraakt. Hoewel ik het destijds uitmaakte, bleef ik gevoel voor haar hebben. Toen we allebei online konden komen met Skype hebben we, zeker in de beginperiode, ook nogal wat ge-cyber-sext. Ik was nog vrijgezel… zij ook. En tja… als je niet hoeft… kom je vaak ook niet echt los van elkaar… toch!? Het kwam op een gegeven moment zelfs zover dat ik eerst bij haar langs ging en daarna direct naar een ander meisje ging… waar ik het dan ook mee deed. In die tijd voelde ik me echt een ‘stud’. Dat is echter allemaal al lang geleden en ik had niet het idee dat ze ooit nog bij me zou zijn. I was wrong! Haha…

Ze kwam online toen ik eigenlijk weg moest. Maar ja… mijn vriendin was weg en ik was toch al aan de late kant… dus ik besloot nog maar een uurtje te blijven plakken. Nadat we over alle koetjes en kalfjes hadden gekletst… kwam het al snel op m’n sexleven… Ze weet door het cyberen al dat m’n sexleven met haar spannender en afwisselender was. Zo kan ik m’n favoriete standje al een jaar niet meer uitvoeren… Van die informatie maakte ze ook dankbaar gebruik. Ze beschreef me altijd hoe ze me zou willen als ik bij haar was en wat ze wilde dat ik zou doen. HEEEEEL toevallig kwam het er heel vaak op neer dat ik haar zo mocht nemen als ik het liefste wilde… en klaar mocht komen waar ik dat wilde… Dat ze ondertussen met zichzelf bezig was, kon ik natuurlijk niet controleren. Ze liet het echter wel merken door haar typegedrag… ineens langzaam antwoorden… veel fouten typen enzo. Well… ik liet me ook niet onbetuigd… en zo werden we echte -vreemdga-cyber-buddies… if you know what I mean. Natuurlijk hadden we het altijd ook over ‘ons’ plekje in het bos… op de hei… en in haar woonkamer…

We daagden elkaar uit en verleidden elkaar zonder dat mijn vriendin het wist! Heerlijk waren die chatsessies. Ook door de spanning van wanneer wel… wanneer niet! Het kwam natuurlijk van kwaad tot erger en pas geleden waren we weer heerlijk in ons ‘voorspel’ bezig. Ineens kwam het bij me op om haar over te halen om bij me te komen koffiedrinken… Tja… moet ik altijd moeite voor doen want de daad bij het woord voegen doet ze niet snel. Zelfs toen we nog hadden moest ik de hele avond m’n best doen. Well… uiteindelijk had ik het voor mekaar dat ze kwam. Zo geil als ik was… ik wat anders aan… ff wassen… je kent het wel! En daar was ze dan… Ze zag er prachtig uit… d’r haar leuk, vrolijke ogen en haar lekkere figuur kwam goed uit in het rokje…

Drie zoenen. Koffie? Ja lekker… ‘Goh, leuk huisje joh’ enz… De sfeer was vlot. Ze ging de keuken bekijken en de badkamer… vanuit daar door naar de slaapkamer… ondertussen gaf ik haar een zachte knuffel van achteren… we stonden even zo. Ze vond dat we eigenlijk het huis nog moesten ‘inwijden’… dat hadden we daarvoor ooit met m’n auto gedaan… en alle nieuwe dingetjes die we kochten… Ik begon haar bijna direct te zoenen. We waren al hevig opgewonden… Mijn handen gleden over haar lichaam en ik werd helemaal warm van binnen. Mijn hard ging sneller slaan. Zij had dat ook… ze pakte me bij m’n kont en trok zich tegen me aan… Ik rukte haar shirtje omhoog en gleed eronder met m’n handen. Ze sidderde… en trok m’n blouse los… Ik kus d’r vol op haar mond… Haar tong worstelt zich naar binnen.Ze kon zo geil zoenen… mmm… Ze trekt me mee naar het bed en ik volg gewillig. Ze pakt m’n broek vast en gaat zitten op de bedrand. Ik weet wat er gaat komen… en kreun vast. Ze begrijpt dat ik haar doorheb en vraagt me of ik daar zin in heb… Ik pak haar hoofd vast en kijk haar geil aan. mm… daar komt die warme mond al… Ze zakt bijna meteen met haar mond over m’n eikel heen… helemaal… mm… Diep glijd mijn lul in haar hete mond. Ze kreunt van genot. Het duurt niet lang want ik trek haar omhoog en zoen haar vol op d’r mond… “Kom mee, Ik neem je in de gang… ” Dus ik trek haar mee… In de gang zet ik haar met twee handen tegen de spiegel… Haar shirt gaat omhoog en twee hete borsten stralen naar de spiegel. Mmmm… die lekkere borsten van haar ken ik nog wel…