Mijn vrouw, Ellen, en ik zijn al jaren bij elkaar en we hebben het tussen de lakens altijd goed met elkaar. Ik weet dat zij het leuk vindt om door mij gedomineerd te worden. Ik ben normaal gesproken in de slaapkamer niet heel dominant, maar soms neem ik die rol aan. Ze wordt dan extra geil, wanneer ik haar als een slet gebruik voor mijn eigen plezier; ik neem haar dan ruw in al haar gaatjes en laat me door haar mond verwennen. Regelmatig breng ik haar met mijn mond naar de rand van een orgasme en laat haar dan opzettelijk niet klaarkomen. Ik vermoed dat ze, wanneer ik slaap, zichzelf dan “helpt” met haar vibrator. Ik zou ook graag eens de rollen omdraaien. Al jaren fantaseer ik erover om door Ellen in de slaapkamer gedomineerd te worden. Ik breng het onderwerp regelmatig ter sprake, maar zij heeft daar helemaal geen belangstelling voor.

Een tijdje terug hing ik op een vrijdagavond een beetje verveeld op de bank. Ellen had een gezellig avondje met een vriendin en een fles Pinot Gris en zou nog wel even weg blijven. Ik was op mijn tablet wat seksverhalen aan het lezen en na een – tamelijk extreem – verhaal over een meesteres, besloot ik uit nieuwsgierigheid eens te kijken wat het internet zoal te bieden heeft op dat vlak. Ik vond uiteindelijk een site waarop ik contact kon opnemen met dominante of onderdanige vrouwen. Na veel profielen te hebben bekeken, viel mijn oog op Wendy, een volslanke blonde dame van begin veertig die in haar advertentie aangaf van mooie lingerie te houden en uitdaagde om haar tegen te spreken, terwijl ze haar stilettohak tegen mijn intiemste delen heeft. Ik schreef een berichtje, waarin ik me voorstelde en aangaf op zoek te zijn naar een vrouw om me seksueel te domineren. Voordat ik op verzenden drukte bedacht ik me dat dit eigenlijk vreemdgaan was, maar besloot dat, zolang er verder niets gebeurde, dit wel kon. Ik drukte op enter en schonk voor mezelf een glas whisky. Een tijdje bleef ik verwachtingsvol naar het scherm kijken, hopend op een reactie. Die bleef echter uit en ik en omdat ik inmiddels behoorlijk opgewonden was, zocht ik een pornofilmpje en sloeg de hand aan mezelf.

Zaterdagmiddag bezocht ik de site opnieuw en mijn hart maakte een sprongetje toen ik zag dat Wendy een reactie had gestuurd. Ze vroeg me wat meer over mezelf en mijn wensen te vertellen. Ik schreef haar over mijn fantasie om door een vrouw seksueel gedomineerd te worden; dat zij bepaald of, wat en hoe er gespeeld wordt. Ineens kwam Ellen binnen, dus ik moest de conversatie afbreken. Ik kon nog net een berichtje sturen dat ik later weer contact zou zoeken.

Toen ik op zondag haar laatste reactie las, voelde ik mijn pik direct hard worden. Ze liet me weten het niet te kunnen waarderen dat ik op die manier het contact had verbroken. Vanaf nu zou zij bepalen wanneer we contact hebben en wanneer dat voorbij zou zijn. Ze verlangde absolute gehoorzaamheid en vond dat ik gestraft moest worden voor mijn onbeleefdheid. Ze vroeg wanneer ik voor het laatst was klaargekomen en bekende haar dat ik mezelf afgelopen vrijdag had bevredigd, nadat ik het eerste berichtje naar haar had gestuurd. Ze droeg me op om volgende week zondag weer contact met haar op te nemen en tot die tijd niet klaar te komen. Ook zou ik haar vanaf nu aanspreken als meesteres. “Ja, meesteres” was mijn reactie. Daarna bleef het stil. De hele week hield ik een opgewonden gevoel en een paar keer lag ik ‘s avonds in bed met mijn harde pik te spelen, terwijl Ellen naast me lag te slapen.